Noutati

Continuă înscrierile pentru cursurile din anul 2018.

1. LOGOPEDIE
RASG organizeaza cursuri de logopedie creditate de Colegiul Psihologilor din Romania – curs de lunga durata – 4 module – 10 ore fiecare modul ”face to face” plus 15 ore munca individuala practica, la sfarsit de saptamana (de preferat la Cluj sau in apropiere) – fiecare modul este creditat cu 25 de credite recunoscute de Comisia de psihologie educationala si psihopedagogie speciala si, de asemenea, de Comisia de psihologie clinica si psihoterapii.

Data, localitatea si locatia vor fi stabilite pe masura realizarii inscrierilor. Datele sunt negociate incat majoritatea cursantilor sa poata participa in proportie maxima la activitatile fata in fata. Primul modul incepe in data de 08.12.2018 la Cluj-Napoca .

Cursurile RASG se caracterizeaza prin aspectul lor preponderent practic fara a neglija aspectele teoretice.
Pentru detalii consultați documentul detaliat de aici: Logopedie prezentare cursuri 2018 Septembrie

Cerere 2018 Cererile de inscriere sunt asteptate pana la 15.11.2018 pe adresa ramonatodirita@yahoo.com (cu dovada plății). Ulterior depunerii cererilor veți fi contactați pentru a primi detalii cu privire la modul de organizare a modulelor și locația.

2. PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE

PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE – curs creditat și de Colegiul Psihologilor din Romania

Încep înscrierile pentru cursul in Psihologie clinica si psihoterapie „Evaluarea psihologică complexă și diagnosticul pozitiv și diferențial la copil și adult – completarea fișei psihologice și a raportului de evaluare psihologică” creditat de Colegiului Psihologilor din Romania cu 8 credite la Comisia de psihologie clinica si psihoterapie.

Pentru detalii legate de continutul cursului accesati Clinica 2018, iar pentru completarea cererii de inscriere accesati Cerere 2018 CLINICA
Cursul va avea loc la Cluj Napoca, sâmbătă 26.01.2019.