Noutati

NOU! Curs Tulburari specifice de invatare pentru specialisti, cadre didactice si parinti.
In data de 02.06.2018, sambata, va asteptam la Cluj Napoca sa discutam despre TSI – diagnostic, evaluare complexa, interventia in echipa pluridisciplinara.
Locatia va fi comunicata celor inscrisi in apropierea datei evenimentului.
Pentru inscriere va rog trimiteti mail la office@rasgcluj.org sau ramonatodirita@yahoo.com cu
Numele si prenumele
CIF/CNP
Adresa sediului/din cartea de identitate
Serie si nr de buletin
1. Doresc diploma/adeverinta cu credite de la CPR (atunci veti atasa la dovada platii si copie dupa atestatul de libera practica de la una din Comisiile de psihologie clinica si psihoterapii sau de psihologie educationala si paihopedagogie speciala).
2. Doresc adeverinta fara credite
3. Nu doresc nici diploma nici adeverinta
Plata cursului (650 de lei) se face in contul RASG Asociatie RO10BTRL01301205H74501XX cu mentiunea EVENIMENT PROFESIONAL TSI.
Pentru detalii si lamuriri sunati sau trimiteti sms la 0747094972 de luni pana vineri intre orele 9:00-12:00.
Cei interesati de credite de la Colegiul Psihologilor vor primi si aceste credite. Ceilalti participanti interesati vor primi adeverinta de participare. Detalii despre tematica abordata in ziua cursului –
TSI

Cererile de inscriere sunt asteptate pana la 30.10.2017 pe adresa ramonatodirita@yahoo.com (fără dovada plății). Ulterior depunerii cererilor veți fi contactați pentru a primi detalii cu privire la modul de organizare a modulelor, locația și modalitatea de plată. Cererea si detaliile aici: Logopedie prezentare cursuri 2017 octombrie.

RASG organizeaza cursuri de logopedie dupa cum urmeaza (creditate de Colegiul Psihologilor din Romania):
1. curs de lunga durata – 4 module – 10 ore fiecare modul face to face plus 15 ore munca individuala practica, la sfarsit de saptamana (de preferat la Cluj sau in apropiere) – fiecare modul este creditat cu 25 de credite recunoscute de Comisia de psihologie educationala si psihopedagogie speciala si, de asemenea, de Comisia de psihologie clinica si psihoterapii.
2. curs de scurta durata – 8 ore fata in fata plus 17 ore munca individuala practica – tulburari specifice de invatare, sambata (in orice localitate – vedeti in document conditiile de organizare) – 25 de credite recunoscute de Comisia de psihologie educationala si psihopedagogie speciala si, de asemenea, de Comisia de psihologie clinica si psihoterapii.

Data, localitatea si locatia vor fi stabilite pe masura realizarii inscrierilor. Datele sunt negociate incat majoritatea cursantilor sa poata participa in proportie maxima la activitatile fata in fata.

Cursurile RASG se caracterizeaza prin aspectul lor preponderent practic fara a neglija aspectele teoretice.
Pentru detalii consultați documentul detaliat de aici: Logopedie prezentare cursuri 2017 octombrie. Cererile de inscriere sunt asteptate pana la 30.10.2017 pe adresa ramonatodirita@yahoo.com (fără dovada plății). Ulterior depunerii cererilor veți fi contactați pentru a primi detalii cu privire la modul de organizare a modulelor, locația și modalitatea de plată.