Noutati

Încep înscrierile pentru cursurile din toamna anului 2018.

RASG organizeaza cursuri de logopedie dupa cum urmeaza (creditate de Colegiul Psihologilor din Romania):
1. curs de lunga durata – 4 module – 10 ore fiecare modul face to face plus 15 ore munca individuala practica, la sfarsit de saptamana (de preferat la Cluj sau in apropiere) – fiecare modul este creditat cu 25 de credite recunoscute de Comisia de psihologie educationala si psihopedagogie speciala si, de asemenea, de Comisia de psihologie clinica si psihoterapii.
2. curs de scurta durata – 8 ore fata in fata plus 17 ore munca individuala practica – tulburari specifice de invatare, sambata (in orice localitate – vedeti in document conditiile de organizare) – 25 de credite recunoscute de Comisia de psihologie educationala si psihopedagogie speciala si, de asemenea, de Comisia de psihologie clinica si psihoterapii.

Data, localitatea si locatia vor fi stabilite pe masura realizarii inscrierilor. Datele sunt negociate incat majoritatea cursantilor sa poata participa in proportie maxima la activitatile fata in fata.

Cursurile RASG se caracterizeaza prin aspectul lor preponderent practic fara a neglija aspectele teoretice.
Pentru detalii consultați documentul detaliat de aici: <Logopedie prezentare cursuri 2018 Septembrie

Cerere 4 module 2018> Logopedie prezentare cursuri 2018 iunie Cererile de inscriere sunt asteptate pana la 15.09.2018 pe adresa ramonatodirita@yahoo.com (cu dovada plății). Ulterior depunerii cererilor veți fi contactați pentru a primi detalii cu privire la modul de organizare a modulelor și locația.