Noutati

Încep înscrierile pentru cursurile din toamna anului 2018.

RASG organizeaza cursuri de logopedie dupa cum urmeaza (creditate de Colegiul Psihologilor din Romania):
1. curs de lunga durata – 4 module – 10 ore fiecare modul face to face plus 15 ore munca individuala practica, la sfarsit de saptamana (de preferat la Cluj sau in apropiere) – fiecare modul este creditat cu 25 de credite recunoscute de Comisia de psihologie educationala si psihopedagogie speciala si, de asemenea, de Comisia de psihologie clinica si psihoterapii.
2. curs de scurta durata – 8 ore fata in fata plus 17 ore munca individuala practica – tulburari specifice de invatare, sambata (in orice localitate – vedeti in document conditiile de organizare) – 25 de credite recunoscute de Comisia de psihologie educationala si psihopedagogie speciala si, de asemenea, de Comisia de psihologie clinica si psihoterapii.

Data, localitatea si locatia vor fi stabilite pe masura realizarii inscrierilor. Datele sunt negociate incat majoritatea cursantilor sa poata participa in proportie maxima la activitatile fata in fata.

Cursurile RASG se caracterizeaza prin aspectul lor preponderent practic fara a neglija aspectele teoretice.
Pentru detalii consultați documentul detaliat de aici: Logopedie prezentare cursuri 2018 iunie Cererile de inscriere sunt asteptate pana la 30.09.2018 pe adresa ramonatodirita@yahoo.com (cu dovada plății). Ulterior depunerii cererilor veți fi contactați pentru a primi detalii cu privire la modul de organizare a modulelor și locația.

NOU! Curs Tulburari specifice de invatare pentru specialisti, cadre didactice si parinti.
In data de 02.06.2018, sambata, va asteptam la Cluj Napoca sa discutam despre TSI – diagnostic, evaluare complexa, interventia in echipa pluridisciplinara.
Locatia va fi comunicata celor inscrisi in apropierea datei evenimentului.
Pentru inscriere va rog trimiteti mail la office@rasgcluj.org sau ramonatodirita@yahoo.com cu
Numele si prenumele
CIF/CNP
Adresa sediului/din cartea de identitate
Serie si nr de buletin
1. Doresc diploma/adeverinta cu credite de la CPR (atunci veti atasa la dovada platii si copie dupa atestatul de libera practica de la una din Comisiile de psihologie clinica si psihoterapii sau de psihologie educationala si psihopedagogie speciala).
2. Doresc adeverinta fara credite
3. Nu doresc nici diploma nici adeverinta
Daca se face inscrierea si plata integrala pana la 11.05.2018 taxa este redusa cu 150 de lei – suma finala va fi 500 lei!!! . Preț întreg – 650 de lei – înscrierea se poate face și pe loc. Pentru detalii si lamuriri sunati sau trimiteti sms la 0747094972 de luni pana vineri intre orele 9:00-12:00. Cei interesati de credite de la Colegiul Psihologilor vor primi si aceste credite. Ceilalti participanti interesati vor primi adeverinta de participare. Detalii despre tematica abordata in ziua cursului – TSI 2018 2
Partenerii nostri de la jucarii-vorbarete vor oferi prin tragere la sorti trei premii constand in materiale utile in munca logopedului si vouchere de reducere la produsele care au pret intreg pe site-ul http://jucarii-vorbarete.ro tuturor participantilor.
Pentru detalii si lamuriri sunati sau trimiteti sms la 0747094972 de luni pana vineri intre orele 9:00-12:00.
CURS FORMARE IN LOGOPEDIE BUCURESTI: 26 MAI 2018

Clinica Aquamarin in colaborare cu RASG Cluj organizeaza in Bucuresti urmatorul curs de formare continua:
DIAGNOSTIC, EVALUARE SI INTERVENTIE IN TULBURARI ALE LIMBAJULUI – 26 MAI 2018.
Colegiul Psihologilor din Romania acorda 25 credite recunoscute atat de Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapii, cat si de Comisia de Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Vocationala.
Tematica – TULBURARILE SPECIFICE DE INVATARE
– Legislatie specifica si cu implicatii asupra TSI.
– Procedura de evaluare si intocmirea dosarului pentru a beneficia de cele mai complexe servicii.
– Diagnostic pozitiv si diferential.
– Evaluare complexa.
– Planuri de interventie personalizate.
– Studii si prezentari de cazuri TSI – dislexie, disgrafie.
– Recomandari pentru profesorul de sprijin, pentru logoped, pentru profesorul din cabinete de asistenta psihopedagogica.
– Echipa multidisciplinara – scoala, sistem sanitar, familie, servicii conexe.
Partenerii nostri de la www.jucarii-vorbarete.ro vor oferi prin tragere la sorti trei premii constand in materiale utile in munca logopedului si vouchere de reducere la produsele care au pret intreg pe site-ul Jucarii Vorbarete – Dezvolta inteligenta copilului tau! tuturor participantilor.
FORMATORI:
Conf. Univ. Dr. Viorel Lupu, Medic primar psihiatru, psihoterapeut principal, formator si supervizor in psihoterapii cognitiv – comportamentale, acreditat de Albert Ellis Institute, New York, vicepresedintele Asociatiei de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania – profesor asociat la Universitatea “Babes Bolyai” Cluj-Napoca, presedintele RASG.
Psiholog Dr. Izabela Ramona Lupu, logoped principal, psihoterapeut specialist in psihoterapii cognitiv – comportamentale, psiholog clinician specialist, supervizor – CJRAE Cluj Scoala “Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, SCUC CSM Cluj, vice-presedinte RASG.
Inscrieri: contact@aquamarin.ro
Tel: 0724.222.522; 0745.633.474.
www.aquamarin.ro