News

1. PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE 11 februarie 2023

PSIHOLOGIE CLINICA SI PSIHOTERAPIE – curs creditat și de Colegiul Psihologilor din Romania

Încep înscrierile pentru cursul in Psihologie clinica si psihoterapie din 11 februarie 2023 „Evaluarea psihologică complexă și diagnosticul pozitiv și diferențial la copil și adult – completarea fișei psihologice și a raportului de evaluare psihologică” creditat de Colegiului Psihologilor din Romania cu 8 credite la Comisia de psihologie clinica si psihoterapie. Cursul va începe sâmbătă 11 februarie 2023 între orele 9:30 – 15:30. Veți avea acces la materiale în format word și/sau pdf după înscriere și dupa parcurgerea cursului, pe baza unui link. Veți avea o mică sarcină de rezolvat la finalul cursului pe baza căreia vom face evaluarea Dvs., iar apoi se va trece la eliberarea diplomelor cu credite de la Colegiul Psihologilor din România sau adeverințelor, după caz.
750 lei pret intreg, 600 lei dacă se realizează înscrierea și plata până la data de 21.12.2022/medici rezidenti sau specialisti psihiatrie si psihiatrie pediatrica/studenti formare.
Pentru detalii legate de continutul cursului accesati , iar pentru completarea cererii de inscriere accesati CLINICA-2023