Colegiul Psihologilor – Alegeri 2017

Permiteti-mi sa ma prezint pe scurt. Ma numesc Ramona Lupu, sunt psiholog doctor atestat si in psihopedagogie speciala treapta principal autonom. Intentia mea este de a candida ca reprezentant al profesiei noastre fiind logoped in cea mai mare parte a timpului, dupa cum reiese si din CV-ul adaugat prezentului email. 
Scopul meu, fie ca voi reusi sau nu sa castig alegerile, este in primul rand de a facilita comunicarea intre specialisti ca fiecare sa contribuie cu experienta practica si cu recomandarile necesare pentru a face lucrurile sa mearga. Pentru aceasta am ca plan sa organizam impreuna (singur nu poti face nimic) un eveniment profesional anual undeva in centrul tarii pentru accesibilitatea in spatiu a tuturor specialistilor (Brasov, Sinaia) unde atat psihopedagogi cat si psihologi clinicieni si psihoterapeuti sa ne reunim si sa comunicam solutiile noastre la problemele permanente vechi si noi. 
Intentia mea este de a comunica nu doar intre noi ci si cu alte specialitati in speta medicii neuropsihiatrii (dupa cum vedeti in CV si in semnatura mea, fac parte din Comitetul Director al SNPCAR cea mai reprezentativa comunitate a neuropsihiatrilor de copii si adolescenti) dar si cadrele didactice din invatamant, logopezi, profesori de sprijin si consilieri scolari din CJRAE si Centrele incluzive.
Ca finalitate a acestor discutii e important sa ajungem la delimitarea clara a competentelor fiecarui specialist si a enuntarii ariilor comune -care desigur ca exista si ca trebuie abordate corect. 
Acestea sunt doua mari obiective fezabile zic eu intr-un mandat de 4 ani, dupa care putem trece la modalitati de monitorizare a eficientei muncii fiecarui specialist cu scopul de a imbunatati procesul si de a obtine rezultate mai bune mai repede si la culegerea beneficiilor faptului ca suntem psihologi atestati de Colegiul Psihologilor si nu practicam aceasta meserie fara un cadru legal -astfel ca vom creste randurile psihopedagogilor atestati pentru ca isi vor dori ei sa devina parte a grupului nostru avand in vedere comunicarea, solutiile gasite si implementate, ghidurile de bune practici elaborate impreuna mai multe specializari, dupa cum am mentionat mai sus. 
Daca Dvs considerati oportuna posibilitatea ca eu sa va reprezint la Bucuresti profesia cu precadere in domeniul psihopedagogiei speciale, va rog prezentati-ma impreuna cu planul meu colegilor din Filiala Dvs.

De asemenea va prezint faptul ca sotul meu a depus cererea pentru candidatura la Comisia de Psihologie clinica si psihoterapii pentru subcomisia de psihoterapii.

Sotul meu este seful sectiei de psihiatrie pediatrica din Cluj Napoca, Vicepresedinte al Societatii de Neurologie si Psihiatirie a copilului si adolescentului din Romania, psihologi principal in psihoterapii cognitiv comportamentale si supervizor, unul dintre primii psihoterapeuti CBT certificati in Romania, practica hipnoza clinica si este aplecat asupra cercetarii din domeniu fiind unul dintre cei mai acerbi sustinatori ai tinerilor si al echipei medico-psiho-educationale in abordarea cazurilor clinice. 
Las CV-ul si internetul sa va spuna mai multe despre el. 
Puteti consulta CVurile noastre si o filmare in acest sens la linkul de mai jos. 
CV Europass 06.02.2017 VIOREL LUPU
CV LUPU IZABELA RAMONA
Aici aveti link spre un scurt interviu:

https://www.facebook.com/ramona.todirita/posts/1473050746080724?notif_t=like&notif_id=1487861727141370